Yritysten ensiapuvalmius

Sanna Rantanen

Yrittäjä, ensiapukouluttaja

Medego

044-987 0262

sanna.rantanen@medego.fi

www.medego.fi

Autan yrityksiä arvioimaan keskeisiä riskejään ensiapuvalmiuden näkökulmasta sekä vastaamaan niihin niin henkilöstön koulutuksen kuin välineistön osalta. Koulutusteni tavoite on lisätä yrityksesi henkilöstön ensiapuvalmiutta akuuteissa ensiaputilanteissa –aktiivisen, innostavan ja käytännönläheisen opetuksen voimalla, ajantasaisella tiedolla ja huumoria unohtamatta. Osallistavan opetuksen myötä osallistujat saavat myös rohkeutta toimia ensiapua vaativissa tilanteissa. Yritykseni kautta voit hankkia myös korkealaatuiset ensiapu- ja turvatuotteet yrityksesi ensiapuvalmiuden ylläpitoon ja kehittämiseen.

Olen toiminut ensiapukouluttajana vuodesta 2010 lähtien. Tämän lisäksi olen tehnyt pitkän uran sairaanhoitajana terveydenhuollon erilaisissa tehtävissä myös akuuttihoidon kentällä. Ensiapukoulutusyrittäjänä tavoitteenani on vahvistaa ihmisten auttamisrohkeutta. Jokainen yksilö, joka rohkaistuu toimimaan ensiaputilanteen kohdatessaan, on minulle tärkeä askel kohti missioni toteutumista.

 

Tarjoan:

Ensiapukoulutukset yrityksille lähi- ja etäopiskeluna

Ensiavun verkkokurssit

Ensiapu- ja turvatuotteet

Tukea ensiapuvalmiuden suunnitteluun

Ensiapuvalmiuden ylläpitosopimukset

LinkedIn: linkedin.com/in/sanna-rantanen

Facebook: @medegosuomi

 

Veloitukseton palveluni BusinesRakentamon jäsenille

Ensiapuvalmiuden tarve- ja tilannekartoitus

Palvelun kuvaus

Kartoituksessa käymme etänä yhdessä läpi yrityksenne erityispiirteet sekä ensiapuvalmiuden nykytilannetta. Annan myös ehdotuksen yrityksenne ensiapuvalmiuden kohentamiseksi suositeltavista toimenpiteistä. Kesto n. 30–60 minuuttia.

Varaa aika
Varaa aika kartoitukseen ottamalla yhteyttä: 044 987 0262 / sanna.rantanen@medego.fi
 

Muut palveluni

Ensiapukoulutukset

Saatavilla olevat kurssit:
 
  • Medegon ensiapukurssit (kesto 4–16 oppituntia)
  • Ensiapuaiheiset verkkokurssit
  • Punaisen Ristin koulutusohjelmien mukaiset ensiapukurssit
  • Luennointipalvelut erikseen sovittavista aiheista (kesto alkaen 1 tunti)
Kaikki koulutuksemme noudattavat Käypä hoito-suosituksia ja ovat STM:n ohjeistuksen
mukaisia. Medegon kurssien sisältö on räätälöitävissä yrityksen tarpeisiin. Medegon ensiapukursseissa on myös 100 % tyytyväisyystakuu – laskutamme vain tyytyväisen asiakkaan!
 
Koulutukset ovat saatavilla lähiopetuksena sekä osallistavina webinaareina.
 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 
Koulutuksessa käydään läpi tyypillisiä ensiaputilanteita sekä parannetaan kunkin osallistujan ensiapuvalmiutta osallistavalla ja aktiivisella opetuksella.
 
Koulutuksissa jaetaan ajantasaista tietoa erilaisista ensiapusuosituksista sekä harjoitellaan ensiaputaitoja aidolta tuntuvissa tilanteissa. Kouluttaja ei ainoastaan näytä kuinka ensiaputilanteessa kuuluisi toimia, vaan osallistujat pääsevät tekemään itse konkreettisia toimenpiteitä sekä harjoittamaan ensiaputaitojaan simuloiduissa tilanteissa. Näin synnytetään syvempiä muistijälkiä, mikä lisää itseluottamusta toimia oikeassa pelastustilanteessa.
 
Tavoitteena koulutuksissa on lisätä tietoa, taitoa ja rohkeutta toimia ensiaputilanteissa.
 

Hinnoittelu

 
Hinta n. 500–1400 € (alv 0 %)
 
Hintaan sisältyy koulutus, käytettävät materiaalit, osallistumistodistukset sekä matkakulut Uudenmaan alueella. Uudenmaan ulkopuoliset lähikoulutukset erillisen tarjouksen mukaan. Webinaarit järjestettävissä koko Suomen alueella.
 
Punaisen Ristin koulutusohjelman kursseilla hintaan lisätään myös Punainen Risti Ensiapu Oy:n edellyttämä rekisteröimismaksu kurssilaisrekisteriin. Ajantasaisen hinnaston löydät Medegon verkkosivuilta.
 

Ensiapuvalmiuden ylläpitosopimus

Yrityksiltä edellytetään eri lakien ja asetusten mukaisesti järjestettyä, riittävää ensiapuvalmiutta. Tämän arviointiin vaikuttaa muun muassa yrityksen toimiala ja sen mahdolliset vaikutukset riskinarvioon. Yrityksen ensiapuvalmiutta arvioidaan myös työsuojelutarkastuksen yhteydessä.

 

Mitä yrittäjä hyötyy:

 
Medegon kautta saat huolettoman avaimet käteen -palvelun ensiapuvalmiuden osalta. Huolehdimme puolestasi ensiapuvälineiden päivitykset ja tilanteen tarkastukset vuosittain sekä muistutamme, kun koulutusten voimassaolo alkaa umpeutua. Käymme myös kanssanne yrityksen ensiapusuunnitelman läpi vuosittain ja avustamme sen päivittämisessä tarpeen mukaan.
 

Hinnoittelu

 
Palvelun hinta muodostuu yrityksen koon ja toimialan ensiapuvalmiuden tasovaatimusten mukaisesti. Palvelu on mahdollista tilata joko erillishinnoittelulla tai kiinteällä vuosihinnalla.

 

 
 

Palveluni kohdistuvat:

  • Yritysidea
  • Aloittava yritys
  • Kasvu/uudistuminen
  • Omistajanvaihdokset