Verkkosivut ja digi

Palveluni kohdistuvat:

Yritysidea, Aloittava yritys, Kasvu/uudistuminen, Omistajanvaihdokset

Marko Myllymäki

Palvelen asiakkaitani nettisivutarpeissa. Suunnittelen ja toteutan helppokäyttöisiä nettisivuja ja annan niihin tukea ja koulutusta. Nettisivualustana käytän pääasiassa WordPressiä. Autan myös yrittäjiä parempaan työn hallintaan digiympäristössä. Jos tarvitset kuvankäsittelyä, sähköpostimarkkinoinnin käynnistämistä tai vaikka salasanojen järkevää hallintaa, osaan auttaa tai joku minun verkostostani on valmis auttamaan sinua. Ovatko netti- ja digimaailman termit outoja? Se ei haittaa sillä sinun ei tarvitse tietää niitä, se on minun tehtäväni. Tarjoan ilmaista puolen tunnin kartoitusta kaikille asiakkaille: näin pääsemme tutustumaan ja kartoittamaan tarpeet ja mietimme yhdessä mikä olisi paras ratkaisu ja toimintatapa. Kartoitus on täysin sitoumukseton.

Käytä hyödyksesi veloitukseton palveluni

Ilmainen puolen tunnin etäkartoitus nettisivu- ja digitarpeisiin

Palvelun kuvaus

Varaamme ajan ilmaiseen videopalaveriin (tai puheluun) jossa käymme läpi kysymyksiäsi ja tarpeitasi nettisivuihin ja digiin liittyen. Haluan auttaa yrittäjiä menestymään netissä ja ratkaisemaan tekniset solmut pois tieltä. Kartoituksen pohjalta voimme aloittaa yhteistyön kun löydämme yhteisen toimintamallin ja suunnan.

Varaa aika

Varaa aika ottamalla yhteyttä sivujen www.atadone.fi kautta. Sivustoa uudistetaan teknisesti ja pian avautuu myös kalenteri josta voit varata ajan suoraan sinulle sopivaan aikaan.

Muut palveluni

Avainsanat

nettisivut, digiyrittäjyys, etätuki