Lehdistötiedote / Mediatiedote STT-Tiedotejakeluun

Mediatiedotteet jakoon kauttamme!

BusinessRakentamo ry tarjoaa pienyrityksille mahdollisuuden saada omat tiedotteet yrittäjyyteen liittyvät tiedotteet laajaan jakeluun valtakunnallisesti STT-mediajakelun kautta. Toimita meille joko valmis mediatiedote tai anna asiantuntijamme laatia lehdistötiedote puolestasi. Julkaisemme uutisesi STT-tiedotejakelussa, jossa se saa helposti laajan kansallisen näkyvyyden.

Katso tästä aiemmat julkaisemamme lehdistötiedotteet!

Kuvaus

Mediatiedote hinnasto

1) Tiedotteen laatiminen ja julkaisu 490€+alv

  • BusinessRakentamo ry:n asiantuntijat laativat A4-pituisen mediatiedotteen
  • BusinessRakentamo julkaisee tiedotteen STT:n tiedotejakelun kautta medialle

2) Tiedotteen julkaisu 390€+alv

  • Tilaaja hoitaa itse tiedotteen laatimisen
  • BusinessRakentamo julkaisee tiedotteen STT:n tiedotejakelun kautta medialle

Tiedotteeseen voi liittää 1-3 kuvaa kuvateksteineen sekä mahdollisen linkin YouTube-videoon.
Materiaalit toimitetaan: sanya.saarinen@businessrakentamo.fi toivotun julkaisuaikataulun kera.

Pyrimme laittamaan tiedotteet ns. laajana jakeluna eri medioihin. Tiedotteessa on oltava uutisarvoista sisältöä esimerkiksi kehittämästänne innovaatiosta tai yrityksen tarinan muodossa, järjestelmässä ei julkaista yrityksen mainoksia.

BusinessRakentamo ry:n tiimi

***
STT mediatiedotejakelu käytettävissäsi kauttamme! Olemme tehneet entistä helpommaksi pienyrittäjille saada oman äänensä kuuluville myös valtakunnallisesti!

Kauttamme voit tilata palvelupaketin, jonka avulla lehdistötiedote / mediatiedote jaetaan tehokkaasti koko Suomen kattavalle medialle STT-tiedotejakelun kautta. Laitamme kaikki tiedotteet laajana jakeluna, jonka avulla mediatiedotteesi voi päätyä esimerkiksi sanoma- ja aikakauslehtien, radiokanavien ja TV-kanavien toimituksiin sekä bloggaajien saataville. Emme veloita lisämaksua kuvista tai videoiden liittämisestä tiedotteisiin.

Kun taidokas mediatiedote lähtee korkealaatuisen kuvamateriaalien kanssa matkaan, toimittajien on helppo rakentaa juttu yrityksesi missiosta tiedotteen perusteella! Huom! Tiedotejakelu ei ole mainoskanava vaan mahdollisuus viestiä innovaatioista, yrityksen arvoista ja missiosta tavalla, joka kytketään suurempaan kokonaisuuteen.

Mediatiedotepaketit ja hinnat BusinessRakentamo ry:n jäsenille

1) Tiedotteen laatiminen ja julkaisu STT:n järjestelmässsä 360€+alv / tiedote

A4-pituinen mediatiedote, jonka tekstin laatiiBusinessRakentamo ry:n asiantuntija 1-3 kuvaa sekä YouTube-video voidaan liittää tiedotteeseen Tiedotteen jakelu STT:n palvelussa sovitun aikataulun mukaisesti

2) Tiedotteen julkaisu STT:n järjestelmässsä 260€+alv / tiedote

Tilaaja laatii itse mediatiedotteen ja toimittaa sen julkaisijalle. Tilaajalta myös 1-3 kuvaa kuvateksteineen sekä mahdollinen YouTube-videon linkki Tiedotteen jakelu STT:n palvelussa sovitun aikataulun mukaisesti.

Kysy lisää palvelusta: sanya.saarinen@businessrakentamo.fi

Hinnoittelulla katamme järjestelmästä sekä työstä aiheutuvia kustannuksia.

HUOM! Mediatiedote sisältyy kaikkiin BusinessRakentamo ry:n innovaatioseteliprojekteihin.

Lisätiedot

Mediatiedotevaihtoehdot

Tiedotteen julkaisu (jäsenhinta) 260€ + alv 24%, Tiedotteen julkaisu (ei jäsenet) 390€ + alv 24%, Tiedotteen laatiminen ja julkaisu (jäsenhinta) 360€ + alv 24%, Tiedotteen laatiminen ja julkaisu (ei jäsenet) 490€ + alv24%