Kynätön toimisto digitaalisin välinein

Palveluni kohdistuvat:

Yritysidea, Aloittava yritys, Kasvu/uudistuminen

Jenni Vanhanen

Iltamaa on opettamiseen ja koulutukseen keskittynyt yritys, jonka päätoimiala on tekstiili- ja kädentaitokoulutukset verkossa. Iltamaa konsultoi myös muita yrittäjiä erilaisten yritystoiminnan kehityskohteiden kanssa. Jos yrityksesi tarjoaa verkkokursseja tai tarvitset apua yrityksen digitaalisten työkalujen käytössä, voit kääntyä puoleemme. Iltamaan yrittäjä Jenni Vanhanen on tehnyt yli 20-vuotisen uran IT-palvelutuotannossa ja puhuu digitaalisen maailman asioista selkeällä kielellä ymmärtäen asiakkaan tarpeen ja ottaen sen huomioon liiketoiminnan suunnittelussa. Voimme miettiä, mitä juuri sinun yrityksesi tällä hetkellä tarvitsee tai mistä olisi eniten apua jokapäiväisen työn hoitamisessa. Verkkokurssit ja niiden markkinointi on Jennin vahvaa osaamisaluetta. Jennin huimat verkkokurssit ovat tavoittaneet jo yli 1300 ryijyntekijää. Kurssien skaalautuvuus ja markkinoinnin kohdentaminen voivat viedä sinunkin verkkokurssisi nousuun.

Käytä hyödyksesi veloitukseton palveluni

Kynätön Toimisto – kartoitus

Palvelun kuvaus

Voimme kartoittaa puolen tunnin keskusteluajan aikana yrityksesi tarpeet digitaalisten työkalujen osalta. Saat hyviä vinkkejä, mitkä työkalut voisivat soveltua omaan tarpeeseesi ja tehostaa omaa liiketoimintaa. Tämän kartoituksen jälkeen voit jatkaa Kynättömän toimiston matkaa joko Jennin kanssa tai kääntyä muiden palveluntarjoajien puoleen.
Saat itse päättää, haluatko keskittyä johonkin tiettyyn osaan toimintaasi, vai otetaanko käsittelyyn kokonaisvaltaisesti koko toiminta.

Varaa aika

Varaa oma konsultaatio osoitteessa www.vello.fi/iltamaa ja valitse palveluksi Kynätön Toimisto.

Muut palveluni

Kynätön Toimisto

Kynätön Toimisto -palvelu tarjoaa yrittäjälle mahdollisuuden valita digitaalisten palveluiden joukosta ne, jotka parhaiten tukevat yrityksen liiketoimintaa ja palvelujen tai tuotteiden tuottamista. Harjoittelemme erilaisia digitaalisia tapoja tehdä asioita, korjaamme ja viritämme yrityksen koneistoa sellaiseen kuntoon, jossa liiketoimintaa voidaan skaalata ja helpottaa digitaalisin keinoin.
Voimme suunnitella verkkopalveluja, verkkokursseja, tai erilaisia toimintamalleja. Saat ideoita ja työkaluja siihen, miten yrityksessä voitaisiin keskittyä olennaiseen esimerkiksi paperinpyörityksen sijaan.

Mitä yrittäjä hyötyy:

Voit löytää mahdollisuuksia tehdä liiketoimintaa paikkariippumattomasti. Saatat päästä eroon jatkuvasta tarpeesta olla tavoitettavissa 24/7. Voit tehostaa erilaisia toistuvia työtehtäviä tai päästä eroon A4-saasteesta.
Saatat oppia tavoittamaan asiakkaasi täysin erilaisella tavalla esimerkiksi kouluttamalla asiakasta verkkokurssilla.
Ota askel kohti digimaailmaa ja löydä aikaa yrityksen tärkeimmille tehtäville!

Hinnoittelu

Kynätön Toimisto toteutetaan verkkoneuvotteluna. Kartoituksen aikana voidaan sopia alustavasti, miten monta tuntia käytämme yhteistä aikaamme. Veloitus palvelusta on 85 € + alv 24% / tunti ja BusinessRakentamon jäsenille 60 € + alv 24% / tunti.

Avainsanat

verkkokurssi, digitaalinen, koulutus, opetus, it