Kaikkea verkkoon ja vähän sen ulkopuolellekin.

Palveluni kohdistuvat:

Aloittava yritys, Kasvu/uudistuminen

Juha Räty

Olen pitkän linjan verkkosivu-ukko ja luonteeltani ikuinen oppija täynnä mielenkiintoa eri aiheisiin. Vapaa ajallani olen koukussa tuuleen ja roikun usein ison leijan vietävänä, joko vedessä tai lumella. Elämän mittainen yrittäjäkokemus höystettynä poikamaisella innostuksella uusiin mielenkiintoisiin asioihin on se mistä ammennan ideoita ja ajatuksia työhöni. Tein ensimmäisen verkkokauppani jo vuonna 1997!  Se oli silloin kun monet vasta ihmettelivät mikä on internet. Siitä heräsi innostus ja palo opiskella verkkosivujen tekemistä enemmänkin ja tuo innostus jatkuu vieläkin. Tosin tähän innostukseen on nyt tullut mukaan markkinoinnin kehittäminen ja mainonta verkossa sekä liuta muita osaamisalueita 30-vuoden työuran matkalla.. Toki osaamiseen kuuluu muutakin. Toimin yhteensä 2½-vuotta Vihdin alueella yritysneuvonnan puolella neuvoen sekä alkavia, että jo toimivia yrittäjiä. Uusimpana lisäyksenä palvelupakettiini on tullut lohkoketjuteknologiaan pohjautuvien sovellusten ja ratkaisuiden konsultointi, sovellusratkaisut (koodauspalvelut) ja kaiken edellämainitun konsultointi. Kun tarvitset liiketoiminnallesi “out of the box” ajattelua tai sinulla on tarve verkkosivuille, verkkokaupalle tai sovellusratkaisun toteuttajalle olen käytettävissäsi.

Käytä hyödyksesi veloitukseton palveluni

VERKKOSIVUKONSULTOINTI

Palvelun kuvaus

Onpa tarpeenasi uudistaa verkkosivusi tai hankkia täysin uudet sivut – käytä hyödyksi tunnin veloitukseton konsultaatio, jonka jälkeen tiedät tarkalleen millaiset sivut tarvitset ja mikä on paras tapa toteuttaa sivustosi… WordPress vai käsin koodattu. Tunnin aikana käymme lävitse kattavasti sen mitä nykyaikaisilta verkkosivuilta odotetaan ja miten yrityksesi voi tähän haasteeseen vastata.

Varaa aika

Varaa aikasi soittamalla 044 – 500 5004 ark. klo 09:00 – 17:00 välisenä aikana.

Muut palveluni

Verkkosivut ja -kaupat

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti.

Ennen olivat keltaiset sivut ja nyt on internet, josta ihmiset hakevat tietoa yrityksestäsi ja toiminnastasi. Niin pienet kuin suuret yritykset tarvitsevat verkkosivuja, jotta asiakkaat löytävät palvelusi tai tuotteesi. Toteutamme niin pienet kuin suuremmatkin verkkosivut ja -kaupat ammattimaisesti, joko WordPress -julkaisujärjestelmälle tai käsin koodattuna.

Mitä yrittäjä hyötyy:

Toteutamme verkkosivut, blogit ja verkkokaupat jotka ovat

  • suunniteltu ammattitaitoisesti
  • uusimpia teknologioita hyödyntäen toteutettu
  • helppo ylläpitää ja laajentaa
  • löytyvät verkosta helposti
  • ulkoasultaan uniikit

Ota yhteyttä jo tänään www.dfp.fi

Hinnoittelu

Verkkosivut ja blogit alkaen 750 € (hinta ei sisällä domain ja verkkohotellin maksua)

Verkkokaupat alkaen 1250 € (hinta ei sisällä domain ja verkkohotellin maksua)

Videomainonta verkossa

Viemme videosi tai podcastisi suoraan oikeaan sisältöön, jossa sillä on suurin mainosarvo.

Unohda käyttäjää ärsyttävä profilointi, joka muutenkin on tulossa tiensä päähän ja anna teknologiajohtajan näyttää mainoksesi juuri oikealla hetkellä ihmiselle joka on valmiiksi kiinnostunut aiheesta.

Mitä yrittäjä hyötyy:

Saat mainosvideosi tai podcastisi näkyville sisällössä, jonka yhteydessä se on valmiiksi kuluttajalle kiinnostava. Teknologiamme avulla tunnistamme uudet mainoksesi aihetta käsittelevät artikkelit verkosta 4 kertaa päivässä ja ohjaamme mainoksesi näkymään näiden artikkeleiden sisällä.

 

Hinnoittelu

  • 20 € / 1000 mainosnäyttöä.
  • Minimi kampanja 2000 €
  • Ei muita kustannuksia.

Hinnat alv 0%

Avainsanat

verkkosivut, markkinointi, mainonta, verkkomainononta, verkkokauppa, konsultointi, blogi, wordpress verkkosivut,