Ajankohtaista

BusinessRakentamo tiedottaa

Tiedotamme täällä BusinessRakentamon ajankohtaisista asioista.

3.6.2022 klo 9–10 Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen hyödyt yritykselle -webinaari (Maksuton)

Vastuullisuuden_ja_kestavan_kehityksen_hyodyt_yrityksille-webinaari-BusinessRakentamo.png

Vastuullisuuden ja kestävän kehityksen hyödyt yritykselle, Visoko yritysesittely
3.6.2022 klo 9–10 Webinaari etäyhteydellä

Visoko auttaa kustannustehokkaasti pienyrityksiä kohti kestävämpää yrityskulttuuria ja toimintamallia. Se tapahtuu digitaalisesti ketterin menetelmin projektikohtaisesti fokusoiden kestävän kasvun yritysvastuun sekä tulevaisuuden ennakointiin. Visoko konsultoi, valmentaa ja mentoroi. Tapa toimia on sparrata, lisätä tiedostamista ja tarjota työkaluja sekä tarpeellista infoa helposti omaksuttavalla ja innostavalla tavalla. Tuloksena asiakkaille syntyy tarpeiden mukaisesti räätälöity kestävän kehityksen ja -rahoituksen,  -sijoituksen ja tulevaisuuden ennakoimisen työkalupakki.

Asiantuntijana webinaarissa

Vuokko Isokorpi on kestävän kasvun ja tulevaisuuden ennakoinnin konsultti. Vuokko hyödyntää yrittäjyydessään taustalla olevaa vahvaa 25 vuoden finanssialan työkokemusta ja yritysten auttamista sijoituspankkiirina ja luotettavana neuvonantajana. Vuokon vahvuutena on avoin viestintä, kehittävä, analyyttinen ja innovatiivinen ote.

Ilmoittautuminen

Varaa ajankohta jo kalenteriisi, ilmoittautuminen avataan pian! Seuraa BusinessRakentamon uutiskirjettä ja somekanaviamme.